Bejelentés


Kreatív festés Kívánj bármit én megpróbálom kivitelezni!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Szeretettel fogadom honlapomon!

Mielőtt a képek böngészésébe belekezdene, szeretném bemutatni röviden eddigi életutamat és, hogy hogyan kezdtem az oldalamon található képek festésével foglalkozni.

P. Kirzsa Judit vagyok. Nádudvaron születtem 1958-ban.Nem volt lehetőségem, hogy iskolában tanuljam a rajzolást, festést. Egyedül fejlesztettem tudásomat.
Kihívásként, megpróbáltam mások munkáját is újra festeni és sikerként élem meg, hogy ha ugyanolyanra sikerül. Már gyermekként megfogott a képzőművészetnek ez a része. Télen a hószobrászattal is szeretek alkotni. Számomra élvezetes, hogy hozzáteszek, elveszek, és kezem alatt kialakul egy emberszobor, vagy egy állatalak. Mindannak ellenére, hogy ezek az alkotások nem maradandóak.
Szeretek minden technikát kipróbálni olaj, acryl, tempera, tus, pasztell. Kedvenc témám nincs, bármelyiket szeretem, legyen az portré, csendélet, tájkép, életkép. Dolgozom vászonra, farostra, selyemre, kartonra.
Legfrissebb felfedezésem a falfestészet. Jó érzés, hogy gyermeknek, felnőttnek kellemessé, vidámmá varázsolhatom a lakóterét.
Alkotásaimat realista szemléletmód szerint igyekszem készíteni. Alkotás közben megszűnik az idő, olyan mintha egy másik világban lennék, benne élek a képekben.
Az életben található színek, formák, mozdulatok, mind sajátos üzenettel bírnak. Ha megfog egy téma, egy táj, egy életkép, egy szál virág, ott vagyok, benne élek. A vászonra vetett alkotásoknak a másik oldalát is látom, körüljárom, megsimogatom „az öreg bácsi” fejét.
Ilyenkor úgy érzem, hogy óriási ajándék adatott meg nekem.
Ebbe a nagyszerű világba szeretnék mindenkit elkalauzolni.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!